2010. gada 7. maijs

Visi uz Saldo pilsētu!

Latvijas čempionāts sprintā un garajā distancē vairs nav aiz kalniem - patiesībā, tas sākas jau rīt! Un, pats par sevi saprotams, arī mūsu lieliskā komanda būs TUR, un cīnīsies viens ar otru un arī ar pārējiem par Latvijas čempionāta medaļām.

Tiem, kas šo to ir palaiduši garām - 2010. gada Latvijas čempionāts sprintā norisināsies 8. maijā (rīt!), un LČ garajā - 9. maijā (tātad - parīt). Šogad atbildīgo Latvijas čempionāta rīkošanas prieku ir uzņēmušies OK Saldus. Sprints norisināsies Kalnsētas parkā (starp citu arī 2002. gada LČ sprintā norisinājās turpat), taču notikumi garajā distancē risināsies pavisam jaunā orientēšanās apvidū pie Skrundas.

Un tagad nedaudz konkrētāk par sprintu.
S21E grupā būs jāsprinto 2,3km un veikmīgi jāieorientējas 17kontrolpunktos, un V21E grupā jāveic 2,9km gara distance ar 20KP.
Kāds patīkams pārsteigums! - 2 mūsu komandas biedri tikpat kā atklās čempionātu! - Edgars startē 14:01 un Laura startē 14:02.
Šoreiz gan diezgan interesanti ir tas, ka S21E grupā starta intervāls ir 2minūtes (ir tā kā nedaudz ierasts, ka sprintā tā ir 1minūte, bet nu neko! - ne jau nu mūsu komandas biedrenēm pielāgošanās šādiem nelieliem uzlabojumiņiem, varētu sagādāt problēmas). Un tātad, Kika startē kā trešā S21E grupā - viņas starta minūte 14:06. Kā izrādās, Aiju Kalnsētas parks nav pietiekami vilinājis, un viņa rīt nebradās Saldus jauno, zaļo pavasara zālīti.
Kā jau iepriekš minēts, Bērcis startē 14:02, nākamais no mūsu komandas biedriem distancē dosies Renārs - 14:05. 14:10 sprintot sāks Pauliņš, 3 minūtes vēlāk TO darīs arī Andris (14:13) un visvēlāk no mūsējiem distancē dosies Kalvis - 14:16.
Mārtiņš šoreiz izvēlējies necīnīties par Latvijas čempionāta medaļām ne sprintā, ne garajā. Tas viss, protams, notiek ar domu par šī gada galvenajām misijām (šoreiz EOC), jo tā jau laikam ir - katru nedēļas nogali nopietni piedaloties sacensībās, var zust asums, kas vitāli nepieciešams ''lielajos'' mačos:)

Un tagad neliels ieskats garās distances starta protokolā! Jau 11os svētdienas rītā orientieristi sāks iekarot Skrundas mežus. Arī S21E un V21E grupas startē sākot no 11iem. No mums visagrāk mežā (15,6km garajā distancē) dosies Jubis - viņam starts jau 11:06 (2. minūte no grupas). Tad meža jaukumus 10 kilometru garumā baudīt dosies Aija - 11:22, neilgi pēc viņas arī Pauliņš - 11:24 (cerams, ka iesildoties viņi nesaskriesies!). Tad 11:31 distancē dosies Laura, un viņu par 3 minūtēm mēģinās ķert pagājušā gada Latvijas čempione garajā distancē - Kika (viņai starts 11:34) (cerams, ka arī viņas iesildoties nesaskriesies!). 11:48 startēs Kalvis, 6 minūtes pēc viņa ripinās Renārs (11:54). Un startu V21E grupā noslēgs Edgars - viņam grupas pēdējā minūte - 12:06.

Nu tā lūk, tas bija neliels ieskats tajā, kas mūsu komandu sagaida šajā nedēļas nogalē.
Cerams, ka visas mūsu komandas starta minūtes esi iegaumējis, mīļais lasītāj!;)
un tiekamies Saldū!

un arī šim pasākumam, saprotams, ir mājaslapa:
http://www.garants.lv/oksaldus/sacensiibas/LVcemp2010.htm

Nav komentāru: