2011. gada 18. februāris

LOST in a camp!

Pirmkārt, pilnīgi oficiāli sākam lietot savu jauno nosakumu - LOST, kas atšifrējas gaužām vienkārši - Latvian Orienteering Super Team!

Otrkārt, LOST šoziem jau ir aizvadījuši savu pirmo nelielo nometnīti, pavisam nelielā pulciņā. Tiem LOST biedriem, kas uz nometnīti dažādu nopietnu vai nenopietnu iemeslu dēļ neieradās izsakām visdziļāko nožēlu (labi, ka tā, jo tad mūsu piemīlīgā naktsmītne būtu pārāk karsta un piepildīta)! Nebija vismaz jārīko atlases uz nometnīti. :)

Treškārt, noskrējām trīs ļoti kvalitatīvus treniņus pa piesnigušajām Cēsīm. Daudzi pirmo reizi iepazina vietējo Floridu, Luiziānu un Siļķu mežu. Pabijām arī Ērgļu klintīs, Pipariņos, Gaujaslīčos, Gaujas kalnā un centīgākie arī pilsētas centrā.
Ceturtkāt, labi paēdām, atpūtāmies, noskatījāmies liktenīgo Titāniku (gandrīz divreiz!!) un mazliet pajokojām, bet tikai mazliet! :) Sestdienas vakarā sevi iepriecinājām ne tikai ar di Kaprio jauneklīgo seju TV ekrānā, bet arī ar burvīgu rupjmaizes kārtojumu komplektā ar saldējumu. Kika ar Bērci pacentās vēl vairāk, jo prezentēja un ļāva notestēt LOST īpašo burkānu kūku.

Piektkārt, mēs bijām šādā sastāvā:


































Sestkārt, seko mums arī Twitter.com (http://twitter.com/orientsuperteam)!!
Neesam jau apnikuši? :)

Nav komentāru: