2010. gada 4. jūnijs

Aijas desmitnieks...


Šodien noslēdzās vidējās distances fināli. Finālā bija 4 super komandas pārstāvji. Pirmā mežā devās Kika, viņai sekoja Aija, Bērcis un Mārtiņš. Aija lika visiem līdzjutējiem sarosīties, jo finišējot viņa uzrādīja labāko laiku, un beigās izcīnīja super augsto 10.vietu. Bērcis arī lika sarosīties, gan skatītājiem un arī komentētājiem, jo viņš startēja ar pirmo starta numuru un, protams, finišēja pirmais un diezgan ilgi atradās līdera godā finišā un it īpaši visos radio punktos. Beigās tika pieļauta kļūda un 17.vieta, Mārtiņām 29.vieta. Piebildīsim, ka Bērcis finālā skrēja ar Kalvja super ātrajiem un mazliet spiedīgajiem Icebugiem (Bērcim ir pusotru izmēru lielāks kājas izmērs:P). Pateicoties Renčikam buči no finiša laikā tik nogādāti uz strartu un visa pirms starta drāmiņa beidzās labi! :)
B finālā skrēja Arvīds un Kalvis, abiem sanāca labs treniņš.

Komandas komentāri:

Aija: " Kļūda uz 1. KP, bet pārējo distanci noskrēju diezgan labi :)"

Kika: " Sākumā skrēju mierīgi un prātīgi, lai nekļūdītos uz pirmajiem KP. Lielākās kļūdas uz 5.KP un 10.KP. Arī skriešanas ātrums kopumā krietni par mazu. Bet savu pirmo Eiropas čempionāta vidējās distances finālu tomēr noskrēju, par, ko, protams, prieks! :)"

Bērcis: " Ja medaļas dalītu pie skatītāju KP, būtu ļoti labi. Lielākā kļūda uz 19.KP. Ātrums arī varēja būt lielākas. "

Mārtiņš: " Esmu apmierināts ar distanci. Pieļautās kļūdas pie labas fiziskās sagatavotības varētu neņemt verā, bet šobrīd tās ir jāņēm verā! Priecājos par savu sasniegto vietu, apzinoties arī, ka Edgars noskrēju labāk, bet mēs abi esam traumēti, tāpēc varam arī cīnīties augstāk. "

Kalvis: " Noskrēju normāli treniņu! "

Arvīds: " komentārs -> arturspaulins.blogspot.com "

Laura šodien bija ļoti čakla trenērīte couching zonā, dzirdinot visus četrus finālistus, un pie reizes dabūja strādnieka iedegumu. B fināls nesanāca, jo uz papēža uzberztā tulzna bija pārāk draudīga! Renčiks šodien bija kurjers, šoferis. Vēl Renčiks netīšām izpeldējās Melnajā jūrā kopā ar savu telefonu un busa atslēgu. Andris atbalstīja skrējējus finišā un bija fotogrāfs. Rītdien garās distances fināli.!! Startē Bērcis un Aija.!









1 komentārs:

Anonīms teica...

bērcis nezvērs,žēl ka tā minūte ieberza būtu 6 nieks ,nekas rītdien jauna diena ,un jābūt :)turās

zigga