2010. gada 17. jūnijs

Pretī gaismai - jeb mēs auļosim Jukolā

Nu jau drīz būs pagājušas divas nedēļas kopš mūsu pēdējiem lielajiem piedzīvojumiem Bulgārijā, Eiropas čempionātā. Brūces un traumas vairumam ir apārstētas, rožu ērkšķi izķeksēti ne tikai no rokām un gājām, bet dažiem arī no galvas un neliela atelpa no sacensībām arī iekrāta. Tāpēc mēs nebūsim izņēmums un dosimies mazliet uz Ziemeļiem (uz Somiju), lai piedalītos satriecoši aizraujošajās Jukolas un Venlas stafetēs.

Tad nu kādas mums tās komandas trāpījušās...
Meitenes:
Aija skries 4. etapu spēcīgajā Kalevan Rasti (Somija) un gozēsies ar 25. numuru, Laura veiks 2. etapu Kongsberg OL (Norvēģija) pirmajā komandā, bet Kika tradīcijas nemainīs un pārstāvēs OK Purva Bridējs pirmo komandu ar 4. etapu.

Puiši: Mārtiņš, Bērcis un Kalvis skries somu Tumes komandās (viņi gan vēl ļoti slepeni glabā informāciju par komandu un etapu sadalījumiem). Arī Renčiks un Jubis ir uzticīgi somu klubam Lapuan Virkia, bet arī viņi saglabā ļoti lielu slepenību par komandu sastāviem . Pauliņš savā zviedru kluba Rehns BK pirmajā komandā veiks "gaišo" 6. etapu.

Visi kā traki ziņo, ka šogad Jukolas apvidus būs interesants pārbaudījums ikvienam orientēšanās sporta cienītājam, tomēr ceram, ka mums tur veiksies ļoti labi un ar prieku varēsim atkal stāstīt par saviem piedzīvojumiem ārpus Latvijas robežām.

Lai vai kā, ja Tu šo lasi un netaisies šogad braukt uz Jukolu, tad mums Tevis ir patiešām ļoti žēl.. Bet iesakām vismaz nakts garumā lietot litriem kafiju vai kolu un sekot līdzi daudzajiem latviešiem Jukolas mājaslapā: šeit

Nav komentāru: