2010. gada 9. maijs

Saldais sprints.

Sestdien Saldū, Kalnsētas parkā norisinājās Latvijas čempionāts sprintā, kur Pauliņš (zināms arī kā Artūrs vai Arvīds, vai Lazda) noplosījās godam un triumfēja ar 37 sekunžu pārsvaru pār 2. vietu, kuru izcīnīja Krūms, bet trešo laiku uzrādīja traumētais (viņam sāp kāja) Bērcis.

4. vietā ierindojās Andris, Pauliņam zaudējot (vai kā pats Andris teiktu - zaudot) 1 minūti. Renārs un Kalvis finišēja attiecīgi 6. un 7. vietā. Kā izrādās, tad diezgan pagrūti atrisināms uzdevums gan Andrim, gan Renāram, gan Kalvim bijis 7. kontrolpunkts, kurā viņi labākā laika uzrādītājam - Krūmam - zaudē 20 līdz 40(!) sekundes (un jāņem vērā, ka etapā uz 7.KP Krūms pavadījis 31 sekundi). Bet jebkurā gadījumā, izskatās, ka paskriet mūsējie var, un tas ir labi.

Ja V21E grupā konkurence bijusi visnotaļ sīva un sacensība spraiga, tad nedaudz savādāka bilde bijusi S21E grupā, kur uz starta izgāja vien 6 orientieristes, bet ar rezultātu finišējušas 5.
Jāatzīst, ka zvaigznes un vēji, un visādas citādas enerģētiskās lietas virs Saldus un Saldū nav bijušas pārāk labvēlīgas mūsu blondīnēm. Kika gan uzrādīja 2. rezultātu, kas iespējams nemaz nav tik slikti, taču kā izrādās, jau uz 1.KP Kikai bija neliela nesaprašanās ar karti, tāpat arī visnotaļ stāvais kalns Cieceres upes krastā viņai izvērties par īstu dubļu slidotavu:D

taču Kika vismaz apmeklēja visus kontrolpunktus atšķirībā no otras blondīnes, kas no mūsu superteam centās cīnīties šajā sprintā. Runa ir par Lauru (prātiņ, nāc mājās!). Viņai izdevās pārķert etapu, un finišēt, par to pat nenojaušot. Jāatzīst gan, ka viņa pieļāvusi arī palielas kļūdas uz 2 kontrolpunktiem, kas atradās tā saucamajā mežā, bet punkta izlaišana (kas sekojusi pēc tam) tomēr ir krietni riebīgāka par sakļūdīšanos.

Nedaudz par laikapstākļiem? - ja no rīta bija silts un patīkams pavasaris, tad pēc finiša tas jau bija aizbēdzis, un laiks kļuvis diezgan auksts un drēgns. (kā gudri cilvēki runā, tad 10siltie gadi nu jau ir aiz muguras, un tagad laiks 10 vēsajiem..)

No mūsu superkomandas, kā jau iepriekš minēts, piedalījās gandrīz visi - Mārtiņu un Aiju sprintošana pa Saldu nebija savaldzinājusi.

Ja ir interese pārliecināties par rakstiņā pausto rezultātu patiesumu, tad sprinta rezultāti ir atrodami šeit.

drīz, drīz būs arī atskats uz mūsu veikumu garajā distancē!
TO BE CONTINUED..

Nav komentāru: